ARABIAN RUOKA-ASTIASTOJEN OSIA

Arabian ruoka-astiastojen osia — monipuolinen valikoima eri aikakausien aarteita!

Puuttuuko sinun vanhasta Arabia-astiastostasi ehkäpä kahvikuppi, lautanen tai maitokannu? Kaipaatko astiastosi täydennykseksi vaikkapa jonkin tietyn tarjoiluvadin tai kulhon? Haluaisitko muistaa läheistäsi laadukkaalla Arabian astialla tai kenties useammallakin? Meiltä löydät Arabian vanhat astiat, jotka on valmistettu laadukkailla menetelmillä, laadusta tinkimättä. Niistä huokuu suomalaisuus ja eri aikakausien loisto. Valitse itse — haluatko värikästä retroa, siroa maalaisromantiikkaa vai klassisia yksinkertaisia linjoja, kuten vaikkapa 24h-astioissa ja Teema-astioissa.

Meiltä löydät kulhot, vadit maitokannut ja lautaset. Ehkäpä etsitkin kastikekaadinta tai kannelista kulhoa, vai kenties kokonaista Arabia-astiastoa? Tutustu upeisiin tuotteisiimme ja kysy tarvittaessa lisätietoja. Vanhat Arabian astiat ovat klassinen ja järkevä vaihtoehto laatutietoiselle ja tyylitietoiselle ostajalle. Tutustu rauhassa monipuoliseen valikoimaamme!

Aatami tai Ahti, Aallokko vai Arctica — sinä päätät!

Arabian lautaset

Arabian lautaset

Arabian vanhat lautaset — syö illallisesi laadukkaalta ja suomalaiselta lautaselta!

Meiltä löydät vanhat Arabian lautaset, joko itsellesi tai lahjaksi. Olemme erikoistuneet pelkästään Arabian tuotantoon ja valikoimastamme löytyy Arabian tuotannosta poistuneita astioita 1800-luvun lopulta 2000-luvulle..
Arabian maitokannut

Arabian maitokannut

Arabian vanhat maitokannut — koristeeksi keittiöön tai vaikka jokapäiväiseen käyttöön!

Nykyään suuri osa ruokatuotteista annostellaan tai kaadetaan kertakäyttöpakkauksista lautaselle tai mukiin. Maitokannut olivat jokapäiväisessä käytössä vielä 1960-luvulla, mutta vähitellen tilalle tulivat maitopussit..
Kulhot/vadit

Kulhot/vadit

Arabian tarjoilukulhot ja -vadit

Arabian vanhat Kesäkukka ja Maisema vadit löytyvät täältä.1900-luvun alussa oli Fasaani sarja suosittu, mutta nyt taitaa olla esim. 24h sarja suositumpi.
Vanhoja tarjoiluvateja ja -kulhoja voi yhdistää myös uudempienkin sarjojen kanssa.
Kastikekaatimet

Kastikekaatimet

Kastikeastiat ja -kaatimet

Arabian vanhoja ja vielä vanhempia kastikeastioita ja -kaatimia voi käyttää myös tämänpäivän uusien astioiden kanssa. Kahvipöydässä ne käyvät esim. Vaniljakastikkeelle.
Kannelliset kulhot

Kannelliset kulhot

Kannelliset tarjoilukulhot

Täältä löytyy kannelliset soppakulhot niin uudempaan Uhtua sarjaan kuin 20-luvun astiastoihinkin.
Arabian astiasto

Arabian astiasto

Arabian astiasto — kodin astiakaappi kerralla kuntoon!

Onko sinulle tulossa vieraita ja haluaisit kattaa pöydän koreaksi kauniilla astioilla? Arabian astiasto on ruoka- ja kahvipöydän klassikko. Meiltä löydät monenlaisia eri astiastoja, monilta eri aikakausilta. Jokaiselle jotakin — Arabia-astiasto..