ARABIAN KAHVI-JA TEEASTIOIDEN OSIA

Arabian kahvi- ja teeastioiden osia — runsas valikoima eri aikakausien klassikoita!

Uupuuko sinulta jokin tietty Arabian kahvikuppi, teekuppi tai kaakaokuppi? Kaipaatko astiastosi täydennykseksi jonkin tietyn Arabian sokerikon tai kermakon, vai haluatko itsellesi jonkin erityisen yksittäiskappaleen? Oletko ostamassa lahjaa läheisellesi, joka arvostaa suomalaista laatua ja muotoilua? Meiltä löydät Arabian vanhat kupit, sokerikot, leipälautaset, kermakot, tarjoiluvadit, sekä kahvi- ja teekannut. Ne on valmistettu taidokkaasti, laadusta tinkimättä ja niistä huokuu suomalaisuus ja taidokas muotoilu. Valitse itse, mistä haluat juoda aamukahvisi ja syödä sämpyläsi. Laadukkaat Arabia-astiat kestävät vuosia ja pysyvät huippukuntoisena, kovasta käytöstä huolimatta.

Meiltä löydät monipuolisen ja upean valikoiman vanhoja Arabian kahvi- ja teeastioiden osia. Etsitpä sitten isoa kuppia tai pientä kuppia, kahvikannua tai teekannua — meidän valikoimastamme löydät sen mitä etsitkin! Tutustu kattavaan valikoimaamme ja kysy tarvittaessa lisätietoja. Vanhat Arabian astiat ovat oiva ja klassinen valinta laatutietoiselle ja suomalaisuutta arvostavalle ostajalle. Tutustu rauhassa monipuoliseen valikoimaamme ja ihaile eri aikakausien tyylejä ja väriloistoa!

Arabian kahvikupit ja muut kupit

Arabian kahvikupit ja muut kupit

Arabian kahvikupit ja muut kupit — monipuolinen valikoima klassikoita!

Meiltä löydät Arabian vanhat kahvikupit, teekupit ja kaakaokupit, joko itsellesi tai lahjaksi. Olemme erikoistuneet pelkästään Arabian tuotantoon ja valikoimastamme löytyy Arabian tuotannosta poistuneita astioita 1800-luvun..
Leipälautaset

Leipälautaset

Leipälautaset, noin 17 cm lautaset

Arabian vanhat astiat, varsinkin kahvikupit ja leipälautaset kuuluvat jokaisen kodin kahvipöytään.
Täältä löytyy eri ikäiset leipä/pullalautaset kahvikuppien seuraksi, on Myrnaa, Retroa ja vanhaa.
Sokerikot ja kermakot

Sokerikot ja kermakot

Sokerikot ja kermakot

Täältä löytyy sokerikko niin vanhempaan kuin uudempaankin sarjaan, on se sitten Valmu, Sointu tai jokin muu vanha Arabian sokerikko tai kermakko.
Kahvi- ja teekannut

Kahvi- ja teekannut

Kahvi- ja teekannut

Arabian tee-ja kahvikannut löytyy täältä. Sininen Maisema, Anneli ja moni muu oli Arabian kahvikannu oli 1950-luvulla käyttötavaraa, nykyään enmmän koristena.
Tarjoiluvadit

Tarjoiluvadit

Tarjoiluvadit ja -lautaset

Täältä löytyy tarjoilulautanen/vati ehkä sinunkin sarjaasi?Onko se Pikkuruusu tai ehkä Singapore?
Vai joku muu vanha arabian sarja?
Koko astiastot

Koko astiastot

Arabian kokonaiset kahvi- ja teeastiastot

Täältä löytyy Arabian vanhat tee-ja kahviastiastot. Voit myös kerätä muilta osastoilta itselle täydellisen astiaston.